söndag 19 oktober 2014

Nya valpar och höstens tävlingar

Nu var det ett tag sedan som bloggen uppdaterades. Det har inte funnits så jättemycket att skriva, men nu så kom det lite grann.

Vi börjar med att berätta att det har blivit lite pallplatser under sommaren och hösten. Den pallplats som blev grädden på moset var när Paris Peg vann Breeders Oaks Finalen 2014. Trots en riktig bom i starten och trots att Peggy låg sist nästan hela loppet, så ville hon inte ge upp. Hon hittade en lucka och rundade alla. I slutet stod det mellan Fay och Peggy men Peggy var vassast och hann dit med god marginal. Det var ingen som trodde att detta skulle gå vägen, men hon bevisade att "ingenting är omöjligt".
 
 
 
 
I juni så berättade vi att Lucky Luke och Sjudragets Fuji tyvärr inte fick några valpar. Vi blev besvikna men vi gav inte upp. Efter att vi fått sett hur bra Ahane Girls valpar gjort ifrån sig på banan så tänkte vi att vi provar på henne igen med just Lucky Luke. Som det ser ut i dagsläget så blir det smått på Keop´s Kennel i November. Det ska blir riktigt roligt och detta är en väldigt spännande kombination. Så är ni intresserade utav en ny stjärna och kompis så är ni välkomna att höra av er!
 
 
Vi kommer med mer info gällande valpar mm i november. Ha det riktigt gott nu på er så höres vi!
Kram Gunni & Putte
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar