måndag 17 november 2014

Kennelns fina prestationer

Ojoj det flyter på bra för kenneln även i november månad. Under två helger nu i november så har vi varit och tävlat med några av kennelns fina hundar.

Den 8 nov var vi i Borås och hade då med oss Rolex, Quarterback och Paris Peg. "Unghundarna" hamnade i samma lopp och vilket lopp det blev. Ingen av loppets hundar ville ge sig men både Rolex och Quarterback fick båda sluta som 4 resp. 5. Paris Peg däremot, som 2 veckor innan hade vunnit Breeders Oaks 2014, fick denna dag sluta som 2 inte långt slagen utav Estac Troyes. Vi är mkt nöjda med denna dag!

Hundarna fick sig en välförtjänt veckovila för att sen starta igen den 15 nov, även denna gång i Borås. Vi hade med oss hundarna Remington, Rolex och Paris Peg. Denna gången var det syskonabus som visade framtassarna. Rolex kämpade och slet till sig en välförtjänt seger och Remington visade även han att Han minsann kan han också, han slutade 2 i sitt lopp. Bådar gott för framtiden. Denna kullen ( Janus Air och Fuji ) är verkligen ingen dålig kull. Dom är riktigt duktiga och mer utav dom kommer under nästa år....var så säkra!
 Paris Peg hade tyvärr inte lika bra tur denna gången, hon slutade 5 efter att ha gjort en riktigt bra inledning. Men vi är mycket nöjda med denna dagen och nästa år kommer vi tillbaka med lika hungriga hundar på tävlingsbanorna =)




Ha det riktigt gott nu där ute och var rädda om er och era hundar!

Kramar från Gunni & Putte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar