måndag 10 juni 2013

Årets första tävlingar

Jaha nu var det äntligen dags för säsongen första tävlingar!
Först ut var våran hemmabana Alingsås, Mariedal Park. Vi hade 4 stycken hundar till start denna dag; Tosca, Keop´s Octopus, Dooley´s och Keop´s Paris Peg. I första loppet startade Dooley´s och oj vad det gick undan. Han vann imponerande på tiden 18.53. Sen var det dags för lilla Tosca. Denna lilla dam rusade för vad benen kunde bära henne och det slutade på en fin 2:a plats. I 4:e loppet gick både Keop´s Paris Peg och Keop´s Octopus. Paris Peg startade fenomenalt snabbt och tog ledningen utan problem. Octopus kom dock lite efter för paris Peg vägrade släppa sin otroliga ledning. Paris Peg vann med tiden 32.10 och på en fin 5:e plats kom Octopus. Vi är mkt nöjda med denna dag.

Hundarna fick vila några dagar sen tuffade bilen till ett regnigt Borås. Men solen tittade allt fram efter ett litet tag. Denna dag startade vi samma hundar som i Alingsås och även då med ett blandat men nöjt resultat. I 3:e loppet var det dags för Keop´s Octopus som tog igen sig efter sin 5:e plats i Alingsås. Han slutade denna dag på en fin 2:a plats med tiden 30.38. I 8:e loppet var det dags för Dooley´s och denna dag var mindre lyckad än den i Alingsås, han slutade på en 5:e plats. Men vad gör det roligt hade han iallafall. I 9:e loppet var det dags för töserna Paris Peg och Tosca. Ingen av dessa tjejer ville ge sig för på pallen skulle dom oavsett väder och vind. Paris Peg slutade 2:a med tiden 19.48 och Tosca slutade 3:a på tiden 19.50. Mycket lovande start på denna tävlings säsong!

Nu är det vilopaus ett litet tag sen så tuffar bilen åter ut på vägarna igen för mer tävlingar. Men vi återkommer med mer läsning! Hoppas att ni kan vänta!

Ha det nu riktigt gott så höres vi snart igen. Vi kanske ses ute på banorna.



Kramar i massor Gunni & Putte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar