måndag 3 juni 2013

Gott & Blandat

Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade våran blogg. Som många av er kanske vet så har jag, Gunni varit riktigt sjuk men nu mår jag bättre. Bloggen kommer nu att uppdateras emellanåt igen så vi hoppas att ni kommer att följa oss igen efter vårat lilla uppehåll!

Det som har hänt på kenneln är inte så mycket. Men vi fick ju en kull valpar i oktober efter Fuji och Hugo ( Kojs Janus Air ) och deras valpar har nu vuxit och blivit stora och fina. Några av valparna har flyttat till nya hem. Dom har redan hunnit bli 7 månader och är fulla av bus varje dag. Här nedan ser ni bilder på Hugo & Fujis valpar:

 

 
Hugo har ju även valpar med Hilda ( Ahane Girl ) och dessa valpar har snart redan hunnit bli 11 mån. Så snart får ni se dessa vackra hundar på banan. Det dröjer ett litet tag till men inte allt för länge förrän dom ska börja tränas och ta sina licenser. Tiden går så fruktansvärt fort!
 
Den 6 juni så har Alingsås sin första tävling för i år. Några av kennelns hundar kommer att delta så vi kommer att återkomma med resultat osv.
Vi hoppas på en underbar tävlingsdag och att vi ses på Mariedal Park!
 
Ha nu det riktigt bra och var rädda om er och era hundar!
 

 
Kramar Gunni & Putte
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar