fredag 28 juni 2013

Tävlingar

Den 15 juni så var vi nere i Landskrona för att tävla med våra hundar. Vi hade med oss Tosca, Paris Peg & Octopus. I andra loppet så var det Tosca som skulle visa vad hon gick för. Men den snabba lilla tjejen fick det lite tufft i en kurva och slutade 5a på tiden 19.61.
Sen var det dags för Paris Peg och har hon ju bara vuxit till sig efter varje tävling hon gör. Denna gången fick hon gå mot ett ganska så bra motstånd men inget hon hade svårt med. Hon var snabbast ut ur buren och drog som bara den, hon låg 1a ett bra tag. Men när loppet var över fick hon känna sig besegrad av Hold On Louis som hade hittat en andra växel och fick kämpa sig till seger. Paris Peg kom 2a på tiden 29.49.
Lite otur var det för Octopus som öppnade starkt men inte riktigt orka sig hålla kvar. Tyvärr så slutade han 6a på tiden 30.28.
Men vi är ändå nöjda med dagen! Vi fick ta nya tag och det gjorde vi i form av att vi tävlade på hemmabanan Mariedal Park, Alingsås den 26 juni.

Denna dagen hade vi med oss Tosca, Dooley´s, Octopus & Paris Peg. Först ut denna dag var Tosca & Dooley´s som gick i lopp 3 Åbergs Damernas Sprint. Snabbast ut var Tosca som ledde under större delen av loppet men ut från tomma intet kom Curie som forsade förbi och vann. Tosca slutade 3a på tiden 18.87 och Dooley´s kom 6a på tiden 19.35. Sen var det dags för Paris Peg. Hon var med i lopp 5 Skips Damernas Tik. Paris Peg var snabbast ut och behöll sin ledning. Det var inte någon som rådde på henne. Hon vann på tiden 31.55 och fick ta emot det fina vandringspriset. Jösses vilken tjej! Imponerande! Vad ska det bli utav denna tjej!?!
Sist men inte minst så var det dags för Octopus som startade i lopp 6 Kojs Damernas Hanar. Octopus försökte allt att hänga på men han rådde inte på Pascal och Power Point utan slutade 3a på tiden 32.23.
 Det är ju som man brukar säga:

" Detta var roligt, det måste vi ju göra om! "
 
Hoppas att vi snart kommer tillbaka med mer läsning! Ha det gott så länge så höres vi snart!
Kram Gunni & Putte
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar